"Рюкзаки Авакова": НАБУ збільшило кількість підозрюваних
Категорія
Події
Дата публікації

"Рюкзаки Авакова": НАБУ збільшило кількість підозрюваних

"Рюкзаки Авакова": НАБУ збільшило кількість підозрюваних

Детективи НАБУ провели затримання і оголосили про підозру вже трьом фігурантам справи про закупівлю МВС України рюкзаків для української армії в 2014-2015 роках.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду", яка цитує власні джерела в Бюро.

Читайте також: Син Авакова потрапив у гучний скандал: опубліковано фото

Відзначається, що були затримані син керівника МВС Олександр Аваков, колишній заступник міністра внутрішніх справ Сергій Чеботар, а також глава харківської IT-компанії "Turboseo" Володимир Литвин.

Всім трьом оголосили про підозру в розтраті державних коштів при закупівлі в 2014-2015 роках рюкзаків. Увечері 31 жовтня Аваков і Чеботар пройшли огляд в одному з медичних закладів Києва та були доставлені в СІЗО.

Як повідомляв ONLINE.UA, в 2014-2015 роках МВС витратило майже 17 млн грн на покупку у компаній "Дніпровенд" і "Плігачов" шести тисяч рюкзаків. Пізніше стало відомо, що Аваков-молодший пов'язаний з керівництвом "Дніпровенда", і було відкрито кримінальну справу про розтрату коштів держбюджету.

Варто зауважити, що Володимир Литвин був затриманий, оскільки саме його телефонний номер використовувався "Дніпровендом" для закупівлі рюкзаків.

У вівторок, 31 жовтня, детективи НАБУ провели обшуки в Києві та Харкові у справі про "рюкзаки МВС".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?