Переговори Британії та ЄС щодо Brexit відновляться наступного тижня
Категорія
Світ
Дата публікації

Переговори Британії та ЄС щодо Brexit відновляться наступного тижня

Уряд Великої Британії
Переговори Британії та ЄС щодо Brexit відновляться наступного тижня

Переговірники від Європейського Союзу та Великої Британії відновлять Brexit-переговори на наступному тижні.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на спільну заяву ЄС та уряду Британії, опубліковану 31 жовтня.

"Мішель Барньє, головний переговірник від Європейської комісії, та Девід Девіс, міністр з питань Brexit, сьогодні досягли домовленності, що обидві команди зустрінуться на переговорах щодо 50 статті 9 і 10 листопада 2017 року. Порядок денний опублікують в установленому порядку", - написано у заяві.

Читайте також: ЄС та Велика Британія почали п'ятий етап переговорів щодо Brexit

The Guardian передає, Девіс напередодні визнав, що угода про вихід Британії з Європейського Союзу, скоріше за все, сприятиме ЄС у грошовому еквіваленті. Але міністр наполіг на тому, що майбутні відносини будуть на користь обом сторонам.

"Угода про вихід, в цілому, скоріше за все, сприятиме (Європейському) Союзу з точки зору таких речей, як кошти тощо. Однак, майбутні відносини сприятимуть обом сторонам і будуть важливими для нас обох", - сказав Девіс.

Як повідомляв ONLINE.UA, в процесі виходу зі складу ЄС (Brexit) Лондон готовий виплатити Брюсселю не менше 20 млрд євро.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?