Вбивство Окуєвої під Києвом: стало відомо, де поховали учасницю АТО
Категорія
Україна
Дата публікації

Вбивство Окуєвої під Києвом: стало відомо, де поховали учасницю АТО

Вбивство Окуєвої під Києвом: стало відомо, де поховали учасницю АТО
Джерело:  Інформатор

У середу, 1 листопада, на Краснопільському кладовищі в Дніпрі поховали учасницю АТО Аміну Окуєву, яку застрелили неподалік від Києва 30 жовтня.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інформатор".

Читайте також: Вбивство Окуєвої під Києвом: Кадиров прокоментував підозри в причетності

Відзначається, що 31 жовтня Окуєву привезли в мечеть в Дніпрі, де найближчі змогли попрощатися з нею. Сторонніх не пускали з міркувань безпеки і через побоювання теракту.

1 листопада загиблу поховали відповідно до мусульманських традицій, - були присутні близько сотні близьких, родичів і бойових побратимів, при цьому, багато чоловіків закрили обличчя, а з представниць слабкої статі була присутня тільки мати Окуєвої і ще одна жінка.

Відповідно до бажання, яке Окуєва висловила в заповіті, її поховали поруч з могилою загиблого в 2015 році під Дебальцеве комбата батальйону імені Джохара Дудаєва Іси Мунаева.

Як повідомляв ONLINE.UA, 30 жовтня на переїзді під Києвом невідомі відкрили вогонь по машині Аміни Акуєвої і її чоловіка Адама Осмаєва, в результаті чого жінка померла, а чоловіка госпіталізували.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?