Міністр оборони Британії йде у відставку на тлі скандалу із домаганнями
Категорія
Світ
Дата публікації

Міністр оборони Британії йде у відставку на тлі скандалу із домаганнями

Міністр оборони Британії йде у відставку на тлі скандалу із домаганнями
Джерело:  The Guardian

Глава Міністерства оборони Британії Майкл Феллон подав у відставку через скандал про сексуальні домагання у Вестмінстері.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Guardian.

У Британії зараз швидко зростає список депутатів, яких звинувачують у домаганнях. Так, міністр оборони опинився в числі британських політиків, яких звинувачують в неприйнятній поведінці.

Раніше на цьому тижні Феллон вибачився за інцидент 15-річної давнини, коли він поклав руку на коліно радіоведучої Джулії Хартлі-Брюер. За словами політика, після того він одразу вибачився перед журналісткою за свою поведінку.

Читайте також: Абсолютна бездіяльність: ОБСЄ звинуватила ДНР у відсутності реакції на домагання до спостерігачки

Радіоведуча talkRADIO Хартлі-Брюер раніше повідомляла про інцидент, заявивши, що вона тоді пригрозила вдарити депутата, якщо він знову зробить щось подібне. Жінка наголосила, що попри такий інцидент, вони розійшлися мирно.

"В останні дні з'явилося кілька заяв щодо депутатів, зокрема деякі з приводу моєї поведінки колись. Багато з них (заяв - ред.) є неправдивими, але я приймаю те, що моя поведінка в минулому не відповідає тим високим стандартам, які ми вимагаємо від збройних сил, які я маю честь представляти. Я задумався над своєю ситуацією та подаю у відставку з поста міністра оборони", - написав Феллон у своєму листі про відставку до прем'єр-міністра Терези Мей.

Мей встигла прокоментувати рішення міністра щодо відставки, високо оцінивши його роботу.

"Я ціную типово серйозну манеру, у якій ви розглянули свою позицію, та конкретний приклад, який ви хочете показати військовослужбовцям чоловікам та жінкам", - наголосила вона.

Як повідомляв ONLINE.UA, Європарламент серйозно ставиться до останніх заяв про сексуальні домагання в представницькому органі та має ініціативи щодо вирішення даного питання.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?