У Порошенка повідомили, що Україна та ОАЕ домовилися про безвізовий режим
Категорія
Політика
Дата публікації

У Порошенка повідомили, що Україна та ОАЕ домовилися про безвізовий режим

У Порошенка повідомили, що Україна та ОАЕ домовилися про безвізовий режим

Нинішній візит Президента України Петра Порошенка до Об'єднаних Арабських Еміратів та Саудівської Аравії був важливий кількома чинниками. Насамперед, він дав можливість суттєво розширити рамки співпраці з країнами регіону. Так, Україна та ОАЕ домовилися про безвізовий режим між державами.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook-сторінку прес-секретара Президента України Святослава Цеголко.

У своєму мікроблозі він написав: "Україна та ОАЕ домовилися про безвізовий режим. Відповідний меморандум було підписано за результатами переговорів президента Петра Порошенка та прем'єр-Міністра Об’єднаних Арабських Еміратів, правителя Емірату Дубай шейха Мухаммеда бін Рашид Аль Мактума".

Читайте також: Президент підписав закон про ратифікацію протоколів №15 та №16 до Конвенції про захист прав людини

"Це добра новина для українських туристів. Лише минулого року ОАЕ відвідало понад 112 тисяч українців", - додав Цеголко.

Як повідомляв ONLINE.UA, вчора, 1 листопада, президент України Петро Порошенко в рамках офіційного візиту до Королівства Саудівська Аравія зустрівся із Королем Салманом бін Абдулазізом Аль Саудом. Було підписані двусторонні документи про співробітництво.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?