Вбивство учасниці АТО під Києвом: чоловік Окуєвої відповів, як помститися Росії
Категорія
Політика
Дата публікації

Вбивство учасниці АТО під Києвом: чоловік Окуєвої відповів, як помститися Росії

Вбивство учасниці АТО під Києвом: чоловік Окуєвої відповів, як помститися Росії
Джерело:  Кавказ.Реалії

Україна зможе помститися Росії за вбивство під Києвом учасниці АТО чеченського походження Аміни Окуєвої, повернувши під свій контроль окуповані території.

Про це висловився чоловік загиблої, командир чеченського батальйону Адам Осмаєв, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Кавказ.Реаліі".

Читайте також: Вбивство Окуєвої під Києвом: стало відомо, де поховали учасницю АТО

Осмаєв розповів, що разом з дружиною намагався бути обережним, але, оскільки вона була публічною особою, то повністю уникнути небезпеки було неможливо.

Він наголосив на важливості розуміння факту, що в Україні йде реальна війна з підступним ворогом. "Діють групи терористів, періодично ми дізнаємося про їхнє знищення", - сказав боєць.

У той же час, за його словами, "найбільш адекватною відповіддю" Росії на смерть Окуєвої стане повернення під контроль уряду окупованого Донбасу і Криму.

Як повідомляв ONLINE.UA, 30 жовтня в Глевасі під Києвом на залізничних коліях невідомі розстріляли автомобіль Аміни Окуєвої і Адама Осмаєва. Жінка померла на місці через вогнепальне поранення голови.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?