У Росії дагестанця засудять через участь в АТО
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії дагестанця засудять через участь в АТО

У Росії дагестанця засудять через участь в АТО

У Дагестані передали до суду матеріали справи щодо Фіруза Мірзоєва, який в 2014 році на стороні АТО брав участь в бойових діях на Донбасі.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання "Інтерфакс-Південь".

Читайте також: Злочини Росії на Донбасі: СБУ всерйоз взялася за найманців "Вагнера"

Слідчі розповіли, що в рамках проведення розслідування встановили, що влітку 2014 року Мірзоєв через територію Туреччини потрапив в Україну, де воював проти бойовиків "ДНР" і "ЛНР" на стороні української армії.

Так, він нібито отримав $1 тис за 20 днів участі в бойових діях під Краматорськом у Донецькій області, де йому також надали житло, зброю і боєприпаси.

В травні 2017 року Мірзоєва затримали в Таджикистані і передали владі Росії. Чоловіка звинувачують за статтею про участь найманця у збройному конфлікті.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше комбат чеченського батальйону Адам Осмаєв розповів, що Україна може зробити, щоб помститися Росії за смерть Аміни Окуєвої.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?