Twitter-аккаунт Дональда Трампа випадково видалили
Категорія
Світ
Дата публікації

Twitter-аккаунт Дональда Трампа випадково видалили

Twitter-аккаунт Дональда Трампа випадково видалили
Джерело:  AP

Twitter-аккаунт президента США Дональда Трампа раптово зник у четвер ввечері. Компанія посилається на людський фактор - помилку свого працівника.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на AFP.

У четвер ввечері, 2 листопада, читачи сторінки Трампа @realDonaldTrump побачили повідомлення "Вибачте, дана сторінка не існує!". Втім, офіційний обліковий запис Білого дому не постраждав.

"Раніше сьогодні обліковий запис @realDonaldTrump ненавмисно деактивовано через людську помилку співробітника Twitter. Аккаунт було відключено на 11 хвилин, і відтоді він був відновлений. Ми продовжуємо розслідування і вживаємо заходів, щоб це не повторилося", - заявили представники керівництва Twitter в офіційному мікроблозі.

Читайте також: Найулюбленіше висловлювання Трампа стало словом 2017 року

Пізніше на сторінці керівництва Twitter з'явилося нове повідомлення: "Завдяки нашому розслідуванню ми дізналися, що це було зроблено працівником служби підтримки Twitter, який зробив це в останній робочий день".

Нагадаємо, у президента США зараз 41,7 мільйона читачів на особистому аккаунті в Twitter. Про зникнення свого аккаунта Трамп нічого не написав, але після того, як його відновили, лідер США опублікував повідомлення про свою податкову реформу.

Як повідомляв ONLINE.UA раніше, якщо американський лідер Дональд Трамп перестане користуватися соціальною мережею Twitter, то її ринкова вартість впаде на $2 мільярди.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?