Вбивство депутата БПП на Донбасі: з'явилися резонансні подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Вбивство депутата БПП на Донбасі: з'явилися резонансні подробиці

Вбивство депутата БПП на Донбасі: з'явилися резонансні подробиці
Джерело:  online.ua

Депутату міськради Сєвєродонецька Сергію Самарському, тіло якого знайшли в ніч на 3 листопада неподалік від його будинку, завдали кілька ударів тупим предметом по голові.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 112.ua.

Читайте також: Вбивство полковника СБУ на Донбасі: з'явилося відео закладки бомби

На даний момент у поліції є три робочих версії, кожна з яких буде перевірена, - бізнес-відносини до початку кар'єри політика, розбій і політична діяльність.

Екс-губернатор Луганської області Ірина Верігіна сказала LIGA.net, що Самарському неодноразово погрожували, а в 2014 році проросійські бойовики викрадали і катували його, однак чоловік все одно не став залишати місто. Так, він хотів стати мером і зробити Сєвєродонецьк "по-справжньому українським".

Крім іншого, ТСН заявив, що недалеко від місця, де знайшли тіло депутата, було знайдено ще одне тіло, імовірно, - свідка. Дані про це перевіряються.

Як повідомляв ONLINE.UA, ввечері 2 листопада дружина Сергія Самарського заявила, що він зник по дорозі додому, поки говорив з нею по телефону. Через кілька годин тіло політика знайшли неподалік від місця проживання.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?