В РПЛ допускають, що причиною замаху на Мосійчука могло бути розслідування будівництва в Одесі
Категорія
Політика
Дата публікації

В РПЛ допускають, що причиною замаху на Мосійчука могло бути розслідування будівництва в Одесі

В РПЛ допускають, що причиною замаху на Мосійчука могло бути розслідування будівництва в Одесі
Джерело:  rbc.ua

Однією з ймовірних причин замаху на народного депутата від Радикальної партії Олега Ляшка (РПЛ) Ігоря Мосійчука могло бути ініційоване депутатами фракції розслідування будівництва в Одесі. Про це в ефірі телеканалу "112-Україна" заявив народний депутат від РПЛ Дмитро Лінько, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РБК-Україна.

"Загрози Ігорю (Мосійчуку, - ред.) і мені, і багатьом нашим партійцям, і Олегу Ляшко надходили з 2014 року, як тільки почалася війна, а можливо, і раніше. Політична діяльність, спрямована на боротьбу з країною-агресором, а також з внутрішніми ворогами, агентами Кремля, породжує велику кількість ворогів. Дві версії, які ми розглядаємо, це робота ворожих спецслужб і робота внутрішніх політичних опонентів і ворогів", - заявив нардеп.

Він зазначив, що зазвичай такі "схеми" здійснюються не безпосередньо російським керівництвом, а шляхом пошуку виконавців, "місцевих ворогів" безпосередньо в Україні.

Лінько повідомив, що йому і Мосійчуку за останні кілька місяців надходили погрози, зокрема в зв'язку депутатським розслідуванням будівництва в Одесі Маркова-Кивана.

"Після того, як ми почали публікувати певні запити, проводити розслідування, почалися погрози, що не треба цього робити, можуть проблеми і так далі Від різних людей. Це також може бути. Ми розглядаємо різні ймовірні версії", - заявив нардеп.

Нагадаємо, раніше Лінько просив Генеральну прокуратуру України розслідувати угоди з виведення з власності ЗАТ "Укрпрофоздоровниця" дитячого санаторію ім. Чувиріне, а також угод з перепродажу земельних ділянок.

Нардеп відзначав, що за можливими незаконними угодами про присвоєння дитячого санаторію може стояти колишній народний депутат, який нині переховується від українського правосуддя в Росії Ігор Марков і його бізнес-партнер - сирійський бізнесмен Аднан Ківан.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?