"Антонов" прояснив питання співпраці з Росією
Категорія
Економіка
Дата публікації

"Антонов" прояснив питання співпраці з Росією

"Антонов" прояснив питання співпраці з Росією
Джерело:  ДП "Антонов"

Українське держпідприємство "Антонов" зобов'язане продовжувати ресурси виробленої техніки відповідно до міжнародних зобов'язань.

Про це заявили в прес-службі підприємства, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Український літак встановив світовий рекорд: опубліковано відео

Відповідно до Конвенції про міжнародну цивільну авіацію ICAO, розробник літака залишається відповідальним за збереження його конструкції, а також повинен регулярно перевіряти продукцію, незалежно від того, в якій країні здійснюється експлуатація. Більш того, невиконання таких зобов'язань призведе до застосування проти країни міжнародних санкцій.

Так, фахівці "Антонова" узгодили з повноважними українськими відомствами порядок своїх дій щодо російської авіакомпанії "Волга-Дніпро", яка не входить до списку санкцій РНБО, і проведуть технічну оцінку стану літака Ан-124-100 Руслан, який використовується нею для вантажних цивільних перевезень.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше російські інформаційні видання заявили про таємні переговори "Волги-Дніпро" і "Антонова" про відновлення співпраці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?