"Котиков в броники!": український блогер опублікував зворушливе фото з АТО
Категорія
Україна
Дата публікації

"Котиков в броники!": український блогер опублікував зворушливе фото з АТО

"Котиков в броники!": український блогер опублікував зворушливе фото з АТО
Джерело:  online.ua

Український блогер Gorky Look опублікував зворушливе фото з АТО, на якому він тримає на руках кота.

Відповідним фото він поділився на своїй станиці в Facebook.

Як написав блогер: "Застосування альтернативних способів лікування - нове слово в тактичній парамедицині. Кожен екіпаж навчається акупунктурі, азам уринотерапії, тайського масажу, машини комплектуються молитвениками з псалмами на кожен випадок - змова проти кровей закінчення, контузіонний канон, реанімаційні треби. Освячений фізрозчин, гігроскопічні пелени і стерильні ризи для причту, тьху ти, для персоналу. Розташування носилок по фен-шуй і астрологічний експрес-аналіз на сумісність з препаратами".

"Ми вибираємо фелінотерапію. Буркітливий кіт, що згорнувся на грудях, прямо поверх оклюзійної наклейки з пентаграммой (до пораненого всередину) радує і заспокоює" трьохсот "і, заодно, Парамед."

"Так шо тактичні коти і кішки займають свої місця в штатних укладаннях парамедиків, точно між знеболюючими і валеріаною." Десант, броня! Котиків в Броники! Ангели, працюємо!" - додав Gorky Look.

Як повідомляв ONLINE.UA, в Україні пройшов Всеукраїнський марш за права тварин.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?