Президент висловився щодо повернення артилерії на Донбас
Категорія
Політика
Дата публікації

Президент висловився щодо повернення артилерії на Донбас

Президент висловився щодо повернення артилерії на Донбас
Джерело:  online.ua

Збройні сили України повинні бути готові в будь-який момент повернути артилерію на лінію розмежування в зону АТО на Донбасі.

Про це український лідер Петро Порошенко висловився в День ракетних військ і артилерії на Київщині, повідомляє ONLINE.UA.

Новини по темі: Президент і прем'єр привітали українських артилеристів і ракетників з професійним святом

Президент підкреслив, що в теперішній ситуації бійці української армії повинні відточувати швидкість і майстерність реакції, переміщення і розгортання ракетних і артилерійських систем.

За його словами, незважаючи на відведення даного озброєння від лінії розмежування на Донбасі, ракетні та артилерійські війська повинні бути в будь-який момент готові знову вступити в бій з метою оборони своєї країни.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше під час проведень акцій протесту під Верховною Радою в Києві прогриміли артилерійські залпи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?