У Харкові учасника АТО відмовилися обслуговувати українською
Категорія
Події
Дата публікації

У Харкові учасника АТО відмовилися обслуговувати українською

У Харкові учасника АТО відмовилися обслуговувати українською
Джерело:  online.ua

В одному з магазинів в Харкові касир у відповідь на прохання учасника АТО обслуговувати його державною мовою заявила, що місто належить до Росії.

Про це історик Станіслав Федорчук інформував на своїй сторінці в соцмережі, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: "Провокація СБУ": на Донбасі спортсмен поплатився за виступ проти ЛНР, з'явилося відео

Відзначається, що уродженець Донецька, який нещодавно повернувся після служби в лавах української армії, в супермаркеті Харкова на російській мові звернувся до касира з питанням, чи може вона обслужити його українською.

У відповідь на це жінка заявила, що в якості державної мови визнає лише російську, і їй немає необхідності говорити українською, оскільки скоро в місто заїдуть танки РФ.

"Тому що Харків, - Росія, якщо хто не в курсі. Результат: касирка оздоровлена десятком яєць", - підкреслив Федорчук і зазначив, що для оформлення інциденту на місце подій викликали правоохоронців.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в заснованої ветеранами піцерії в Києві чоловік кинув під столом потоптаний прапор України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?