Чоловік з наметового містечка під Радою пограбував і намагався зґвалтувати жінку
Категорія
Події
Дата публікації

Чоловік з наметового містечка під Радою пограбував і намагався зґвалтувати жінку

Чоловік з наметового містечка під Радою пограбував і намагався зґвалтувати жінку
Джерело:  Голос.ua

Увечері в суботу, 4 листопада, в Маріїнському парку Києва невідомий в військовій формі захисного забарвлення, імовірно з наметового містечка під Верховною Радою, пограбував та намагався зґвалтувати жінку, про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Golos.ua.

В даний момент злочинець не затриманий, тривають слідчі дії. Повідомляється, що напад стався о 22:45. На жінку, яка сиділа на лавочці в очікуванні своєї подруги, накинувся чоловік у військовій формі захисного забарвлення. За заявою потерпілої, чоловік, за всіма ознаками перебував у нетверезому стані, схопив її, почав бити, відібрав у неї мобільний телефон, і намагався її згвалтувати.

Однак випадкові перехожі злякали насильника, що втік в напрямку наметового містечка, розташованого під Радою. Жінка добралася до найближчого магазину, співробітники якого викликали поліцію. Прибулі на місце поліцейські почали розшукувати підозрюваного в околицях, включаючи наметове містечко під Верховною Радою, де імовірно він міг ховатися. Однак знаходилися в наметовому містечку люди, замість того, щоб сприяти правоохоронним органам, намагалися загрожувати постраждалої. В результаті злочинець так і не був затриманий, ведуться пошуки.

Повідомляється, що в результаті нападу у потерпілої був вкрадений мобільний телефон, їй також були нанесені каліцтва легкого та середнього тяжкості, зафіксовані правоохоронцями. В даний момент слідчі дії тривають.

Відзначимо, це не перший випадок нападу біля наметового містечка. Однак в більшості випадків жертви відмовляються писати заяви. Нагадаємо, під будівлею Верховної Ради триває акція протесту, організована низкою політиків і активістів, в ході якої протестувальники, крім іншого, розбили наметове містечко. Незважаючи на заяви про мирний характер акції, її учасники регулярно влаштовують сутички з правоохоронцями і часто поводяться агресивно.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?