Техаська стрілянина в церкві: загинуло щонайменше 26 осіб
Категорія
Світ
Дата публікації

Техаська стрілянина в церкві: загинуло щонайменше 26 осіб

Техаська стрілянина в церкві: загинуло щонайменше 26 осіб
Джерело:  BBC

Щонайменше 26 людей загинули та 20 дістали поранення в результаті стрілянини, яку відкрив озброєний чоловік в неділю, 5 листопада, в одній з баптистських церков в штаті Техас, США.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ВВС.

Американські ЗМІ передають: близько полудня в Баптистську церкву в місті Сазерленд-Спрінґз увійшов білий чоловік і відкрив вогонь по присутнім. За попередніми даними, людина, яка стріляла, мертва.

Місцеві ЗМІ у неділю повідомили, що через стрілянину у церкві Сазерленд-Спрінґс загинуло 20 людей, поранені щонайменше 30 людей. Пізніше з'явилася інформація про 26 загиблих. Вік постраждалих - від 5 років до 72.

Читайте також: У Харкові хлопець для веселощів обстрілював людей з балкона: опубліковано відео

Телеканал CNN, з посиланням на прес-секретаря ВВС США Енн Стефанек, повідомив, що техаський стрілок Девін Келлі раніше служив у ВВС Сполучених Штатів.

"Чоловік, що відкрив стрілянину в церкві в Сазерленд-Спрінґс, Техас був засуджений військовим трибуналом 2012 року за напад на дружину і їх дитину", - повідомила телеканалу СNN Стефанек.

За словами представника управління з громадської безпеки в штаті Техас Фрімана Мартіна підозрюваний був знайдений мертвим у машині. Крім того, Мартін заявив: "23 людини були виявлені мертвими всередині церкви, дві людини - за її межами, ще одна людина померла в лікарні".

Як повідомляв ONLINE.UA, прес-служба копенгагенської поліції повідомила, що у столиці Данії невідомий чоловік з пов’язкою на голові відкрив стрілянину на вулиці. Є постраждалі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?