Ситуація на Донбасі: бойовики пошкодили важливий об'єкт інфраструктури
Категорія
Події
Дата публікації

Ситуація на Донбасі: бойовики пошкодили важливий об'єкт інфраструктури

Ситуація на Донбасі: бойовики пошкодили важливий об'єкт інфраструктури
Джерело:  online.ua

У неділю, 5 листопада, бойовики провели на Донбасі 23 обстріли, в результаті яких постраждало двоє українських військових, а також була пошкоджена Донецька фільтрувальна станція.

Про це інформував прес-центр штабу АТО і сайт ДФС, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: У бойовиків "ДНР" з'явилися нові шеврони і зброя

5 листопада бойовики стріляли з РСЗВ, великокаліберних кулеметів, мінометів 82 і 120 мм калібру і артилерії 122 мм калібру у Опитного, Авдіївки, Пісків на Донецькому напрямку, з мінометів 82, 120 мм калібру, гранатометів і БМП, - по Новотошківському, Новоолександрівці і Луганському, з протитанкових гранатометів, - по Водяному на Маріупольському напрямку.

В рамках обстрілів був пошкоджений резервний хлоропровід Донецької фільтрувальної станції, при цьому, зберігається ймовірність потрапляння до основного, що спричинить "катастрофічні" наслідки.

За даними СММ ОБСЄ, витік рідкого хлору вб'є людей в радіусі 200 метрів, а також порушить водопостачання майже 350 тисяч осіб по обидва боки від лінії зіткнення.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше український лідер Петро Порошенко оцінив ймовірність повернення артилерії на Донбас.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?