Український нардеп-втікач намагається отримати громадянство країни ЄС - ЗМІ
Категорія
Політика
Дата публікації

Український нардеп-втікач намагається отримати громадянство країни ЄС - ЗМІ

Український нардеп-втікач намагається отримати громадянство країни ЄС - ЗМІ

Нардеп України Олександр Онищенко хоче отримати громадянство Німеччини.

Про це розповів бургомістр селища Герцлаке, в якому ховається український політик, Ганс Бєсков, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Deutshce Welle.

Читайте також: Одна з країн ЄС надала Онищенко статус політбіженця - ЗМІ

На території Герцлаке нардеп має стайню і великий маєток, влітку він зареєстрував там місце проживання. Бєсков розповів, що Онищенко подав документи на отримання громадянства ще кілька місяців тому, і, судячи з усього, "процес просувається успішно".

З огляду на, що політик протягом довгого часу перебуває на території країни легально, і проти нього в Німеччині немає кримінальних справ, Онищенко ймовірно може відповідати критеріям отримання громадянства.

Сам політик, як і його адвокати, відмовилися коментувати отримані журналістами дані.

Як повідомляв ONLINE.UA, Олександр Онищенко звинувачується в організації схеми перепродажу газу держкомпаній своїм фірмам за зниженими цінами, що принесло державі збитків більш ніж на 3 млрд грн.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?