13 друзів Трампа: в "райських документах" знайшли оточення президента США
Категорія
Світ
Дата публікації

13 друзів Трампа: в "райських документах" знайшли оточення президента США

13 друзів Трампа: в "райських документах" знайшли оточення президента США
Джерело:  online.ua

13 осіб з оточення американського лідера Дональда Трампа потрапили в новий офшорний скандал.

Наближені до Трампа фігурують в даних розслідування Paradise Papers, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: У Єлизавети II в офшорах знайшли мільйони доларів

До отримання посади держсекретаря США Рекс Тіллерсон, під час керування нафтовим гігантом ExxonMobil, протягом 10-ти років володів офшорною компанією з розробки газу і нафти в Ємені.

Гері Кон до становлення головним радником президента США з питань економіки був президентом інвестиційного банку Goldman Sachs, з яким пов'язано близько 20-ти офшорних компаній.

Американський міністр торгівлі Уілбур Росс володіє часткою в холдингу, що співпрацює з компанією РФ, якою володіє зять президента Росії Володимира Путіна і двоє громадян, проти яких діють санкції США.

В "райських документах" також згадуються віце-голова наглядової ради Федерального резерву США Рендел Куарлес, гендиректор Blackstone Group Стівен Шварцман, радники Трампа Карл Айкан і Томас Баррак-молодший, і такі великі спонсори Республіканської партії як Джоффрі Палмер, брати Кох, Роберт Мерсер, Пол Зінгер, Шелдон Адельсон, Стівен Вінн.

Як повідомляв ONLINE.UA, Paradise Papers були опубліковані 5 листопада, і в них йдеться про 7,9 трлн євро, що були заховані в офшорах багатіями світу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?