У Порошенка прокоментували нові дані Paradise Papers
Категорія
Політика
Дата публікації

У Порошенка прокоментували нові дані Paradise Papers

У Порошенка прокоментували нові дані Paradise Papers

Дані про цілі створення українським лідером Петром Порошенко офшору, які були оприлюднені в рамках проекту Paradise Papers, є "безпідставними вигадками".

Про це заявила представниця президента у Верховній Раді Ірина Луценко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

Читайте також: 13 друзів Трампа: в "райських документах" знайшли оточення президента США

5 листопада "Громадське" опублікувало розслідування "Слідство-Інфо" і Центру розслідування корупції та організованої корупції, згідно з яким, Петро Порошенко створив офшор не для передачі Roshen в "сліпий траст", а для мінімізації податків.

У понеділок, 6 листопада, Ірина Луценко прокоментувала подібні звинувачення як "безпідставні домисли". За її словами, міжнародну холдингову структуру створили для продажу Roshen, "щоб всі податки повністю були сплачені в Україні, а не за кордоном".

Також політик закликала "дуже акуратно формулювати" дані, які були "перекручені" журналістськими розслідуваннями.

Як повідомляв ONLINE.UA, в квітні стало відомо про створення Петром Порошенко компанії в офшорі, що може суперечити законодавству, оскільки на той момент він вже знаходився в кріслі президента України і не задекларував компанію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?