Кремль скоротив "дотації": на окупованому Донбасі став металургійний завод
Категорія
Події
Дата публікації

Кремль скоротив "дотації": на окупованому Донбасі став металургійний завод

Кремль скоротив "дотації": на окупованому Донбасі став металургійний завод
Джерело:  online.ua

Через скорочення Росією фінансування угруповання "ДНР" на Донбасі практично став Донецький металургійний завод, а також планується звільнення безлічі працівників соціальної сфери.

Про це розповів український нардеп, координатор групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Волкер зробив різку заяву щодо бойовиків і миротворців ООН

Відзначається, що з листопада ВАТ "Донецький металургійний завод" перестав отримувати від керуючої компанії гроші на паливно-мастильні матеріали, обладнання, сировину, внаслідок чого технологічний процес фактично припинився.

У той же час, через скорочення "дотацій" Росії, з 1 січня 2018 року на окупованій території Донецької області на 20% скоротять число співробітників соціальної сфери.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше внаслідок одного з обстрілів бойовиків "ДНР" була пошкоджена Донецька фільтрувальна станція, що може привести до загибелі людей і припинення водопостачання майже 350 тисяч осіб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?