У Києві напали на радника Авакова: опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві напали на радника Авакова: опубліковано відео

У Києві напали на радника Авакова: опубліковано відео

У Києві біля будівлі Вищого спеціалізованого суду напали на радника керівника Міністерства внутрішніх справ Зоряна Шкіряка.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Обозреватель".

Читайте також: Чоловік з наметового містечка під Радою пограбував і намагався зґвалтувати жінку

Відзначимо, що в Києві проходить засідання у справі щодо бердянського прикордонника Сергія Колмогорова, який був засуджений до 13 років позбавлення волі за перевищення повноважень і вчинення умисного вбивства.

Перед початком засідання Шкіряк назвав Колмогорова невинним, і висловив надію, що суддя перегляне його справу.

Пізніше біля входу в будівлю близько сотні чоловік заштовхали радника Авакова з криками "Нарешті ми до тебе добралися!". Сам Шкіряк стверджує, що нападники є активістами, які проживають в наметовому містечку біля будівлі Ради.

Як повідомляв ONLINE.UA, 9 вересня 2014 року Сергій Колмогоров відкрив вогонь на поразку в сторону автомобіля, який йшов на прорив, незважаючи на вимоги прикордонників зупинитися і попереджувальні постріли в повітря. Внаслідок інциденту загинула пасажирка авто.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?