В США помер автор легендарного хіта Everlasting Love Роберт Найт
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

В США помер автор легендарного хіта Everlasting Love Роберт Найт

В США помер автор легендарного хіта Everlasting Love Роберт Найт
Джерело:  The Mirror

Співак Роберт Найт, відомий у всьому світі як автор і виконавець хіта Everlasting Love, помер у своєму будинку в місті Теннессі у віці 72 років.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Mirror.

Відзначається, що музикант помер після нетривалої хвороби.

Перед початком сольної кар'єри Найт був членом групи, яку заснував разом зі своїми шкільними друзями в 1959 році. Але група не стала відомою, втім популярність музиканту приніс записаний в 1967 році сольний хіт Everlasting Love, який зайняв 13 місце в щотижневому американському хіт-параді Billboard Hot 100. Багато сучасних співаків та гуртів, включаючи U2 і Love Affair, записали свої кавер-версії на цю пісню.

Читайте також: У США помер один із засновників Marilyn Manson

Його пісні Isn't It Lonely Together та Blessed Are The Lonely стали хітами, увійшовши в 1968 році в списки хіт-параду ста найбільш популярних пісень в США. В 1973 році ще одна пісня співака - Love on a Mountain Top, - потрапила у хіт-парад "Топ-10 пісень Великобританії".

В середині 70-х років Найт вирішив залишити музику і присвятив себе кар'єрі в галузі хімічних досліджень.

Як повідомляв ONLINE.UA, відомий австралійський рок-музикант, один з творців і продюсер культового гурту AC/DC Джордж Янг помер у віці 70 років 23 жовтня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?