Дощі, тумани і магнітні бурі: з'явився прогноз погоди в Україні на тиждень
Категорія
Україна
Дата публікації

Дощі, тумани і магнітні бурі: з'явився прогноз погоди в Україні на тиждень

Дощі, тумани і магнітні бурі: з'явився прогноз погоди в Україні на тиждень
Джерело:  online.ua

З вівторка, 7 листопада, Україну укутає туманами, до кінця тижня очікується хмарна погода без істотних опадів.

Про це інформувала синоптик Наталія Діденко, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Негода в Україні: з'явилися дані про наслідки і нові відео

Відзначається, що лише в Закарпатській області може очікуватися сонячна погода, в той час як інші регіони "накрила листопадова хмарність", і в східних областях можливе випадання опадів. У більшості регіонів протягом усього тижня очікуються тумани, які будуть слабшати лише протягом дня, однак посилюватися вночі і вранці.

У середу, 8 листопада, на території України в середньому буде температура на рівні 4-7 градусів Цельсія, лише на півдні може піднятися до 12 градусів, в той час як ночами температура повітря буде опускатися до 0 градусів.

"У найближчі дні активними стануть магнітні бурі. Побережіть голови від міцної кави, алкоголю і сумних думок", - додала Діденко.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Україні вирували снігові бурі, які привели до знеструмлення ряду населених пунктів і масштабного падіння дерев.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?