Росія заявила про створення в Криму самодостатнього угруповання військ
Категорія
Події
Дата публікації

Росія заявила про створення в Криму самодостатнього угруповання військ

Росія заявила про створення в Криму самодостатнього угруповання військ
Джерело:  РІА Новини

Окупантська "влада" українського Криму створила на території півострова "повноцінне угруповання військ".

Про це в ході засідання колегії Міністерства оборони РФ розповів керівник Генштабу Росії Валерій Герасимов, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.

Читайте також: Ситуація все гірше: в ООН стурбовані порушенням прав людини в Криму

У Генштабі заявили, що протягом останніх років Росія створила в Криму "самодостатнє угруповання військ" і базу Військово-морських сил; крім того, поповнили флот в Чорному морі двома фрегатами з крилатими ракетами, шістьма підводними човнами, трьома дивізіонами ракетних комплексів протиповітряної оборони.

Також Герасимов підкреслив, що всі командувачі військами на окупованому півострові отримали бойовий досвід у Сирії, в той час як зрослі за останні п'ять років можливості дозволили розширити російську військову присутність "в стратегічно важливих районах світу".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Росії заявили про намір звести стіну на адміністративному кордоні між окупованим Кримом і Україною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?