Хокінг розповів про терміни і сценарій зникнення людства
Категорія
Технології
Дата публікації

Хокінг розповів про терміни і сценарій зникнення людства

Хокінг розповів про терміни і сценарій зникнення людства
Джерело:  nypost.com

Знаменитий англійський фізик Стівен Хокінг вважає, що в найближчі 600 років Земля перетвориться на вогненну кулю і людство зникне.

Про це він розповів в ході спілкування по відеозв'язку з учасниками саміту Tencent WE, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на New York Post.

Читайте також: Чому зникло життя на Марсі: вчені висунули несподівану теорію

Хокінг зауважив, що споживання енергії населенням буде рости, що призведе до того, що планета стане подібна "палаючій вогненній кулі", і, якщо людська раса хоче прожити ще мільйон років, необхідно "йти туди, де ніхто не ступав".

Вчений закликав підтримати інвестиціями його проект Breakthrough Starshot, в рамках якого передбачається подорож на швидкості світла до найближчої до Сонячної системи зірки Альфа Центавра, навколо якої може обертатися підходяща для колонізації планета.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Стівен Хокінг розповів, за скільки років людству потрібно колонізувати інші планети, щоб уникнути зникнення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?