Литовська митниця перевіряє законність ввезення авто на єврономерах до України
Категорія
Україна
Дата публікації

Литовська митниця перевіряє законність ввезення авто на єврономерах до України

Литовська митниця перевіряє законність ввезення авто на єврономерах до України
Джерело:  ДФС України

За запитом Державної фіскальної служби України митниця Литовської Республіки почала розслідування законності ввезення та використання на території країни транспортних засобів, які зареєстровані на території Литви.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ДФС.

За повідомленням прес-служби ДФС, станом на 1 листопада на митній території України знаходиться понад 59 тис транспортних засобів на литовських номерах, з яких 44,6 тис - в режимі тимчасового ввезення.

Читайте також: У ДФС пояснили резонансні рішення щодо заборони на ввезення імпортних товарів для українців

Крім того, в ДФС вважають перспективними напрям подальшого співробітництва між митницями обох країн, участь України у єдиному режимі транзиту та приєднання до загальної системи NCTS (New Customs Transit System - нова система митного транзиту). Це питання є першочерговим для переходу нашої країни до європейських митних правил.

Литва в цьому напрямку надасть можливість навчання працівників ДФС, закупівлі програмного продукту і допомога з його установки, а також у напрямку подальшого вдосконалення митного законодавства.

Як повідомляв ONLINE.UA, українська митниця заборонила ввезення товарів 1148 міжнародних компаній, що були куплені в інтернет-магазинах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?