На Донбасі затримали двох диверсантів: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

На Донбасі затримали двох диверсантів: з'явилося відео

На Донбасі затримали двох диверсантів: з'явилося відео

У Сєвєродонецьку Луганської області затримали двох диверсантів, які планували теракти.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр СБУ.

Читайте також: Ситуація на Донбасі: бойовики пошкодили важливий об'єкт інфраструктури

Відзначається, що одним з диверсантів виявився житель окупованого Донецька, - він фотографував персонал і охорону адміністративної будівлі Сєвєродонецька, а під час обшуків у нього знайшли три тротилові шашки і вибуховий пристрій. Встановлено, що після здійснення теракту в одному населеному пункті, він збирався переїхати в інший регіон для підготовки наступного.

Також затримали жителя Сєверодонецька, який за вказівкою російських кураторів вибрав місце диверсії біля дислокації підрозділів ЗСУ, збирав інформацію про сили АТО, охорону адмінбудівель і поліцію в районі. Затримання провели, коли він з саморобним вибуховим пристроєм прямував на місце злочину.

За фактом інциденту порушили кримінальну справу про створення терористичної групи. Зловмисників взяли під варту, проводяться заходи щодо встановлення інших можливих причетних.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Донецькій області затримали диверсанта під час мінування залізничної підстанції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?