В Німеччині конституційний суд дозволив РАГСам реєструвати третю стать
Категорія
Світ
Дата публікації

В Німеччині конституційний суд дозволив РАГСам реєструвати третю стать

В Німеччині конституційний суд дозволив РАГСам реєструвати третю стать

Відтепер у свідоцтвах про народження громадян Німеччини з'явиться третя стать. Федеральний конституційний суд зобов'язав парламент розробити відповідні поправки до законодавства.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт конституційного суду Німеччини.

"Загальне право особи також захищає статеву ідентичність тих, хто протягом тривалого часу не може зарахувати себе ні до чоловічої, ні жіночої статі. Таким чином, діючі норми, що регулюють порядок запису актів цивільного стану, також порушують заборону на дискримінацію, поки виключено внесення іншої статі, крім "чоловічої" або "жіночої", — йдеться в рішенні суду.

Читайте також: Forbes назвав найвпливовішу жінку світу

Парламент мусить створити нові законодавчі норми до 31 грудня 2018 року.

Нагадаємо, Канада дозволила заявникам вказувати в імміграційних документах не тільки чоловічу і жіночу стать, але і третю.

Як повідомляв ONLINE.UA, є свідчення того, що полювання на геїв у Чечні, яке проводилося у лютому-квітні 2017 року, було санкціоноване керівництвом республіки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?