Канада спростила вимоги для українців на отримання довгострокових віз, - посольство
Категорія
Світ
Дата публікації

Канада спростила вимоги для українців на отримання довгострокових віз, - посольство

Канада спростила вимоги для українців на отримання довгострокових віз, - посольство
Джерело:  Укрінформ

Посольство Канади заявило, що влада країни зменшила перелік документів для українців, які потрібні для отримання довгострокової візи в Канаду.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Укрінформ".

Відтепер при подачі заяви на отримання канадської візи, українським громадянам, які були в Канаді протягом останніх десяти років або поки мають діючу візу США і можуть це довести (продемонструвати печатки про перетин кордону або саму візу), тепер не потрібно доводити свій задовільний фінансовий стан.

Читайте також: Україна почне співпрацювати з Канадою в космічній сфері

Таке послаблення стало можливим завдяки вступу України в глобальну програму CAN+, учасниками якої являються й інші країни, серед яких Індія, Мексика та Китай.

Зміни вступили в силу з 1 листопада 2017 року і стосуються всіх заявників-українців, які подаються у візових центрах в Україні або онлайн. Однак, їх дія не поширюється на студентські та робочі візи. Нововведення не змінять ціни на подачу заявки на отримання візи в Канаду.

Як повідомляв ONLINE.UA, віце-прем’єр-міністр із питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе заявила, що уряд готовий дослухатися до порад Канади для отримання безвізового режиму для України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?