"Динамо" просить переграти зірваний матч з "Маріуполем"
Категорія
Спорт
Дата публікації

"Динамо" просить переграти зірваний матч з "Маріуполем"

"Динамо" просить переграти зірваний матч з "Маріуполем"
Джерело:  ФК "Мариуполь"

Київський футбольний клуб "Динамо" звернувся до Прем'єр-ліги України з проханням дозволити переграти матч проти "Маріуполя".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу "Маріуполя".

Читайте також: Київське "Динамо" феєрично зіграло внічию в матчі Прем'єр-ліги: огляд гри

Відзначимо, що раніше комітет Федерації футболу зарахував "Динамо" технічну поразку з рахунком в 0:3 за неявку на матч сьомого туру в прифронтовій Маріуполь. Однак таке рішення не влаштувало київських футболістів, і вони подали скаргу, заявивши про готовність з'явитися на матч навіть без гарантій безпеки.

Прес-служба "Маріуполя" в свою чергу назвала рівність учасників основним принципом спортивної боротьби, і розкритикувала реакцію "Динамо" на технічну перемогу, яка була отримана відповідно до Регламенту.

"Бажання одного з клубів проводити матч, чи ні, не може мати вирішального значення. Тому ми не можемо погодитися з Вашою пропозицією зіграти матчі, що не відбулися", - йдеться в листі.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше футболісти "Динамо" вийшли в плей-офф Ліги Європи після вражаючої перемоги над "Янг Бойз" у Швейцарії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?