У Трампа заявили про скасування зустрічі з Путіним
Категорія
Політика
Дата публікації

У Трампа заявили про скасування зустрічі з Путіним

У Трампа заявили про скасування зустрічі з Путіним
Джерело:  Reuters

В рамках саміту Азіатсько-Тихоокеанського економічного співробітництва у В'єтнамі не буде проведена зустріч державних лідерів США і Росії Дональда Трампа і Володимира Путіна.

Про це розповіла речник Адміністрації американського президента Сара Сандерс, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

Читайте також: Чи готовий Трамп протистояти Путіну: на чиєму боці США насправді

Представник Білого дому підкреслила, що зустріч не вдасться провести з огляду на відмінності в розкладах, однак Трамп і Путін зможуть зустрітися на саміті в менш формальній обстановці.

У той же час, Сандерс помітила, що дані про зустрічі президентів РФ і США офіційно не підтверджувалися раніше, однак державні лідери будуть знаходитися в одному місці, і зустріч може відбутися.

Варто зауважити, що раніше помічник Путіна Юрій Ушаков розповідав, що зустріч президентів може відбутися вже в п'ятницю, 10 листопада.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Конгресі США Дональда Трампа з криками "зрадник" закидали прапорцями Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?