Одразу в чотирьох містах України аеропорти призупинили роботу через мінування
Категорія
Україна
Дата публікації

Одразу в чотирьох містах України аеропорти призупинили роботу через мінування

Одразу в чотирьох містах України аеропорти призупинили роботу через мінування
Джерело:  online.ua

Одразу у декількох містах по всій Україні правоохоронці перевіряють анонімні повідомлення про мінування аеропортів.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "112 Україна".

В Одесі тимчасово призупинена робота міжнародного аеропорту через повідомлення аноніма про замінування. Прес-служба місцевої поліції повідомила, що опівдні правоохоронцям надійшла інформація про те, що на стоянці біля аеропорту стоїть замінований автомобіль. Невідомий подзвонив в кабінет директора аеропорту. На місці проводиться евакуація громадян, працюють всі необхідні служби.

Читайте також: В аеропорту Лондона пролунав вибух: з'явилося відео

Крім того, близько 11:51 невідомий повідомив про мінування КП "Міжнародний аеропорт "Запоріжжя". Про це повідомила прес-служба обласної поліції "Українським новинам". В аеропорту також проходить евакуація, на місці працюють поліція та кінологи.

Аналогічне повідомлення про мінування аеропорту правоохоронці перевіряють і в Херсоні, і в Вінниці. Прес-служби місцевої поліції повідомили, що інформація надійшла опівдні від невідомого, як і в попередніх випадках.

Дніпровські ЗМІ, з посиланням на патрульну поліцію міста, повідомляють, що є ймовірність мінування аеропорту й цього міста. Для перевірки в аеропорт також прибули спеціальні служби.

Як повідомляв ONLINE.UA, з аеропорту "Львів" незабаром відкриються шість нових напрямків авіаперельотів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?