Забута на вулкані камера зафіксувала, як тече лава: з'явилося вражаюче відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Забута на вулкані камера зафіксувала, як тече лава: з'явилося вражаюче відео

Забута на вулкані камера зафіксувала, як тече лава: з'явилося вражаюче відео
Джерело:  PetaPixel

Мешканець Гаваїв Ерік Шторм забув свою камеру GoPro на вулкані. Камера була не вимкнена і зняла, як рухається потік лави, вцілівши після виверження.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на PetaPixel.

Ерік Шторм — гід і власник туристичної кампанії Kilauea EcoGuides на Гавайях. Чоловік часто проводить екскурсії на вулкані Кілауела. Близько 16 місяців тому Шторм вирішив зняти ролик, як тече лава. Він намагався встановити камеру в тріщину так, щоб вона могла зняти відео. Відволікшись, чоловік згодом забув про встановлену камеру.

Читайте також: Евакуація на Балі: 57 тисяч людей залишають домівки через загрозу виверження вулкану

Хлопець згадав про неї вже після виверження, і одразу пішов забирати. На камері була закам'яніла лава, яку йому вдалось збити. На ній й досі світився значок Wi-Fi. Він витягнув з неї карту пам'яті і побачив, що камера встигла записати відео виверження вулкану.

Як повідомляв ONLINE.UA, геологічна служба США повідомила, що на Гаваях сталося виверження вулкана Кілауеа, одного із найактивніших вулканів світу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?