Число обстрілів зросло: з'явилися фото наслідків провокацій бойовиків на Донбасі
Категорія
Події
Дата публікації

Число обстрілів зросло: з'явилися фото наслідків провокацій бойовиків на Донбасі

Число обстрілів зросло: з'явилися фото наслідків провокацій бойовиків на Донбасі
Джерело:  online.ua

В останні дні на Донбасі зареєстрували різке збільшення кількості обстрілів з боку проросійських бойовиків.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Читайте також: США "перевірять" Путіна планом введення миротворців ООН на Донбас - ЗМІ

Відзначається, що 12 листопада в зоні АТО кількість обстрілів зросла майже вдвічі до позначки в 33. Бойовики стріляли з гранатометів, БМП, стрілецької зброї і мінометів 82 і 120 мм калібру на Світлодарській дузі і по Луганському, з піхотного озброєння під Мар'їнкой, Авдіївкою та шахтою Бутівкою, з мінометів 82 мм калібру, стрілецької зброї, кулеметів і гранатометів, - по Катеринівці і Валуйському.

Раніше, за даними СЦКК, противник провів обстріл житлових кварталів Трьохізбінки Луганської області, використовуючи стрілецьку зброю, гранатомети і міномети 82 і 120 мм калібру. Постраждали будинки в районі вулиці Вакулюка і провулка Донецького.

У мережі з'явилися фото наслідків обстрілу.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що продовження обстрілів на Донбасі може привести до гуманітарної катастрофи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?