У ще одній країні заявили про шпигунство "Касперського" для ФСБ Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

У ще одній країні заявили про шпигунство "Касперського" для ФСБ Росії

У ще одній країні заявили про шпигунство "Касперського" для ФСБ Росії
Джерело:  FT

У Великій Британії заявили про шпигунство софта Лабораторії Касперського на користь російських спецслужб.

Про це заявили в Центрі урядового зв'язку Великої Британії, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Financial Times, що цитує британських чиновників.

Читайте також: У Конгресі США провели закритий брифінг по роботі "Лабораторії Касперського"

Відзначається, що розвідка Великої Британії вже кілька місяців розслідує шпигунство за урядом і військовими, яке проводиться ФСБ Росії за допомогою ПО "Касперського".

Також стало відомо, що великий британський банк Barclays, який з 2008 року пропонував клієнтам використовувати антивірусні програми Лабораторії Касперського, має намір припинити співпрацю з компанією РФ.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що в 2015 році російські хакери за допомогою програми Лабораторії Касперського викрали дані про захист мереж Агентства нацбезпеки США.

У вересні в державних установах США заборонили використання програм Лабораторії Касперського з міркувань національної безпеки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?