На концерті у США сталася стрілянина, є загиблі
Категорія
Світ
Дата публікації

На концерті у США сталася стрілянина, є загиблі

На концерті у США сталася стрілянина, є загиблі
Джерело:  Fox News

У місті Атланта штату Джорджія, США, під час концерту Masquerade в Underground Atlanta сталася стрілянина. В результаті події загинули дві людини, ще кілька людей дістали поранення.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на FoxNews.

У поліції міста повідомили, що концерт відбувся в неділю ввечері, 12 листопада. Невідомий націлився на натовп і відкрив стрілянину. Підозрюваний досі не арештований.

Читайте також: Стрілянина в церкві Техасу: ФБР серйозно помилилося в розслідуванні

Відомо, що одна людина загинула на місці, ще одна померла вже в лікарні. Двоє людей дістали кульові поранення в ноги та зараз перебувають у лікарні. Поліція розшукує підозрюваного та свідків події.

Як повідомляв ONLINE.UA, щонайменше 26 людей загинули та 20 дістали поранення в результаті стрілянини, яку відкрив озброєний чоловік в неділю, 5 листопада, в одній з баптистських церков в штаті Техас, США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?