Уряд позбавить двох нардепів депутатських мандатів
Категорія
Політика
Дата публікації

Уряд позбавить двох нардепів депутатських мандатів

Уряд позбавить двох нардепів депутатських мандатів
Джерело:  online.ua

Спікер парламенту Андрій Парубій заявив, що має намір поставити на голосування Верховної Ради питання про позбавлення мандатів депутата від "Народного фронту" В'ячеслава Константиновського та депутата від "Самопомічі" Олену Бабак.

Про це повідомив Парубій під час брифінгу, передає ONLINE.UA.

За словами спікера, відповідне рішення уряд може прийняти вже в найближчий четвер.

"Заяви Бабак і Константиновського про позбавлення повноважень розглянуті вже досить давно і на сьогодні немає жодних моментів, які б завадили не поставити це питання на голосування", - сказав Парубій.

Читайте також: Недоторканність нардепів можуть скасувати на наступній сесії ВР, – Порошенко

"Єдиний момент, який заважав це зробити раніше - брак часу. Можливо в четвер я знайду змогу поставити на порядок денний розгляд цього питання", - наголосив спікер.

Нагадаємо, нардеп Олена Бабак 9 листопада просила поставити до порядку денного сесії і на голосування постанову про зняття з неї депутатських повноважень.

Як повідомляв ONLINE.UA, 19 жовтня парламент мав направити до Конституційного суду законопроекти щодо скасування депутатської недоторканності і розглянути виборчу реформу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?