Різні концепції миру: Волкер не зміг домовитися з Сурковим
Категорія
Політика
Дата публікації

Різні концепції миру: Волкер не зміг домовитися з Сурковим

Різні концепції миру: Волкер не зміг домовитися з Сурковим
Джерело:  ТАРС

Спецпредставник США з питань України Курт Волкер і помічник президента Росії Владислав Сурков, які зустрілися 13 листопада в Белграді, не змогли домовитися в питанні введення миротворців ООН на Донбас.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

Читайте також: Путін залякав Трампа - екс-глави ЦРУ і Нацрозвідки

Відзначається, що США запропонували Росії 29 абзаців пропозицій по розміщенню миротворчої місії ООН на Донбасі, проте РФ прийняла тільки три з них. "Все-таки три не нуль. Краще, ніж нуль", - прокоментував зустріч Сурков.

Курт Волкер підкреслив, що сторони мають різні концепції врегулювання ситуації на Донбасі, проте США продовжать роботу з Росією в цьому напрямку.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше авторитетні ЗМІ заявили, що США запропонують РФ план введення 20 тис миротворців ООН на Донбас, щоб перевірити готовність Росії до врегулювання конфлікту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?