Трамп-молодший зізнався в контактах з Wikileaks під час виборів у США 2016 року
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп-молодший зізнався в контактах з Wikileaks під час виборів у США 2016 року

Трамп-молодший зізнався в контактах з Wikileaks під час виборів у США 2016 року
Джерело:  online.ua

Дональд Трамп-молодший опублікував у своєму мікроблозі свою переписку з WikiLeaks після виходу матеріалу журналу The Atlantic про те, що син президента США спілкувався з представниками ресурсу під час президентських виборів у США в 2016 році.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter Дональда Трампа-молодшого.

Судячи з листування, ресурс WikiLeaks зв'язався з сином Трампа 20 вересня 2016 року з питання, що стосується одного з сайтів. Представники сайту повідомили Дональду Трампу-молодшому, що цей ресурс у минулому займався підтримкою війни в Іраку.

Син нинішнього президента США відповів так: "Не для запису: я не знаю, хто це, але запитаю".

Читайте також: Стало відомо про новий проросійський вчинок Трампа

У повідомленні від 3 жовтня 2016 року з профілю WikiLeaks Трампу-молодшому прийшло повідомлення з пропозицією "прокоментувати і розтиражувати" матеріал про те, що опонент його батька на виборах, кандидат від демократів Гілларі Клінтон, пропонувала направити безпілотник для атаки на Джуліана Ассанжа, засновника WikiLeaks.

Трамп-молодший у відповідь заявив, що вже "зробив це". "Дивно, що їй сходить з рук", — зазначив він.

Як повідомляв ONLINE.UA раніше, Дональд Трамп-молодший, син президента США, дасть свідчення на закритому засіданні Сенату в рамках розслідування втручання Російської Федерації в президентські вибори в Сполучених Штатах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?