Рада обіцяє збільшити пенсії тим, хто мав низькі зарплати, але багато працював
Категорія
Україна
Дата публікації

Рада обіцяє збільшити пенсії тим, хто мав низькі зарплати, але багато працював

Рада обіцяє збільшити пенсії тим, хто мав низькі зарплати, але багато працював
Джерело:  online.ua

Верховна Рада працює над тим, щоб збільшити рівень пенсій громадянам, які мають великий стаж роботи, але впродовж усього життя отримували низькі зарплати через економічну ситуацію.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на повідомлення, зроблене міністром соціальної політики Андрієм Ревою в ефірі телеканалу ZIK.

"Сьогодні розглядаються різні механізми для збільшення рівня пенсійного забезпечення тих громадян, які мають значний страховий стаж, але через свої низькі зарплати отримують мізерні пенсії. Це люди, які усе життя важко працювали в колгоспах за трудодні, ті хто працювали санітарками та фельдшерами, та інші люди, які працювали по тридцять років і більше", - заявив Рева.

Читайте также: В Кабміні пояснили, як індексуватимуть пенсії українців у наступні роки

За словами міністра, "зараз проводиться активна робота в цьому напрямку".

Політик додав, що необхідно повернути страхових принципів моделі пенсійного забезпечення.

Як повідомляв ONLINE.UA, віце-прем’єр-міністр Павло Розенко повідомив, що процес змінення пенсій для людей, які залишили роботу в 2014 році, розпочнеться у 2019 році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?