У НАЗК заявили про фальсифікацію перевірок електронних декларацій
Категорія
Україна
Дата публікації

У НАЗК заявили про фальсифікацію перевірок електронних декларацій

У НАЗК заявили про фальсифікацію перевірок електронних декларацій

Керівник Національного агентства з попередження корупції Наталія Корчак спільно з Адміністрацією президента України причетна до фальсифікації перевірки електронних декларацій.

Про це розповіла голова департаменту фінансового контролю НАЗК Анна Соломатіна, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

Читайте також: НАЗК перевірило декларації Порошенко за 2015-16 роки

Соломатіна підкреслила, що НАЗК не є самостійним органом, і підконтрольний президенту. Так, за її словами, ймовірно з метою отримання хабарів або політичної розправи департамент фінансового контролю змушували перевіряти тих чиновників, які перевірці не підлягали.

У НАБУ заявили про початок розслідування факту можливої корупції в НАЗК.

У свою чергу, в Адміністрації президента заявили про відсутність інструментів впливу на Нацагентство з попередження корупції, і заяви Соломатіної слід розглядати в площині її особистих відносин з главами НАЗК.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше з реєстру вилучили декларації сотень чиновників.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?