Відстріл тварин з Червоної книги на Закарпатті: нардепи прийняли заходи
Категорія
Політика
Дата публікації

Відстріл тварин з Червоної книги на Закарпатті: нардепи прийняли заходи

Відстріл тварин з Червоної книги на Закарпатті: нардепи прийняли заходи
Джерело:  online.ua

Народні депутати України написали звернення щодо незаконного відстрілу в Закарпатській області тварин, що охороняються Червоною книгою України.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку в соціальній мережі нардепа України Ірини Суслової.

Читайте також: У Києві врятували 400-кілограмового лося, що приплив по Дніпру

Відзначається, що депутатське звернення датоване 14 листопада, і направлено до керівника ГПУ Юрія Луценка, губернатора Закарпатської області Геннадія Москаля, голови Міністерства екології та природних ресурсів Остапа Семерака та керівника Державного агентства лісових ресурсів Володимира Боднара.

Політики попросили перевірити факти вбивства рідкісних тварин і відкрити кримінальну справу і службове розслідування в разі їх підтвердження, вжити заходів для недопущення подальшого відстрілу тварин, що охороняються Червоною книгою.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Закарпатській області лісничий Володимир Кабаль разом з сином хвалився відстрілом рисі і тетерука, внесених до Червоної книги України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?