Бойовики на Донбасі обстріляли з "Градів" мирних жителів
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики на Донбасі обстріляли з "Градів" мирних жителів

Бойовики на Донбасі обстріляли з "Градів" мирних жителів
Джерело:  online.ua

Проросійські бойовики 14 листопада здійснили 23 обстріли позицій української армії, також обстрілявши житлові райони Зайцевого і Бахмута Донецької області.

Про це заявили в прес-центрі штабу АТО і в Донецькій обласній військово-цивільній адміністрації, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Ситуація складна: бойовики змушують сили АТО стріляти у відповідь, є поранені

На Луганському напрямку ворог вів вогонь з РСЗВ "Град" і артилерії 152 мм калібру по житлових кварталах Зайцевого і Бухмута, з мінометів і танка по захисникам Новгородського і Луганського. У Зайцеве був частково зруйнований житловий будинок по вулиці Коляденко, 34, в Бахмуті також постраждав будинок, городи і вулиця.

На Донецькому напрямку бойовики стріляли з мінометів 120 мм калібру по Верхньоторецьку і з піхотного озброєння по Світлодарську, Красногорівці, Авдіївці, Новотроїцькому, Старогнатівці і Троїцькому.

Майже на кожен обстріл воїни АТО відкривали вогонь у відповідь, при цьому в ході бойових дій постраждало двоє військовослужбовців. З місцевих жителів дивом ніхто не постраждав.

У мережі з'явилося відео наслідків обстрілу Бахмута:

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше ватажок бойовиків "ДНР" Олександр Захарченко анонсував початок "великої війни" на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?