У Києві затримали банду небезпечних грабіжників з Грузії: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві затримали банду небезпечних грабіжників з Грузії: з'явилося відео

У Києві затримали банду небезпечних грабіжників з Грузії: з'явилося відео

У Києві затримали п'ятьох громадян Грузії, які причетні до трьох великих розбійних нападів, і підозрюються в причетності ще до десяти.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на столичну поліцію.

Читайте також: Мітинг в центрі Києва: в МВС показали відео жорстокого нападу на копа

Відзначається, що у вівторок, 14 листопада, в Оболонському районі грузини на авто під'їхали до автосалону, де почали погрожувати подружжю, застосовувати силу, після чого вкрали у чоловіка сумку з $100 тисячами, і втекли у бік Троєщини.

Правоохоронці оголосили план "Сирена", після чого затримали банду грузин на околиці Деснянського району, - організатора 1976 року народження, і виконавців 1973 1977, 1982 і 1987 року народження.

Слідчі порушили кримінальну справу за статтею про розбій, яка передбачає позбавлення волі на строк до 15 років з конфіскацією, а також встановили причетність зловмисників до скоєння трьох розбійних нападів. Крім того, є підстави припускати, що вони також причетні до десяти нападів на підприємців.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Києві напали на радника глави МВС Зоряна Шкіряка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?