Провокація Femen у Вінниці: стало відомо про "викрадення" активістки
Категорія
Події
Дата публікації

Провокація Femen у Вінниці: стало відомо про "викрадення" активістки

Провокація Femen у Вінниці: стало відомо про "викрадення" активістки
Джерело:  online.ua

У вівторок, 14 листопада, в Подільському районі Києва затримали активістку Femen Алісу Виноградову, яка влаштувала підпал під фірмовим магазином Roshen у Вінниці.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу поліції Вінницькій області.

Читайте також: Оголена активістка Femen насмішила Порошенка і Лукашенка: з'явилося відео

Відзначається, що засновниця Femen Ганна Гуцол заявила, що Виноградову невідомі заштовхали в автомобіль і вивезли, коли та вийшла з кафе "Світ кави" на Подолі, і в викраденні брали участь відвідувачі і працівники закладу.

Однак, пізніше стало відомо, що жінку затримали за підозрою у вчиненні хуліганських дій із спеціально підготовленими для цього інструментами (санкція передбачає 3-7 років позбавлення волі). Їй готується оголошення про підозру, а також тимчасовий запобіжний захід.

Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні Аліса Виноградова напівоголеною підпалила перед фірмовим магазином Roshen в центрі Вінниці декоративний трамвай.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?