Макрон виступив проти ізоляції Трампа і Путіна від Європи
Категорія
Світ
Дата публікації

Макрон виступив проти ізоляції Трампа і Путіна від Європи

Макрон виступив проти ізоляції Трампа і Путіна від Європи
Джерело:  BBC

Президент Франції Еммануель Макрон, перебуваючи з візитом в Абу-Дабі, заявив, що лідер США Дональд Трамп і президент РФ Володимир Путін загрожують західним цінностям відкритості і толерантності, але ізолювати їх від Європи було б вкрай контрпродуктивно.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на BBC.

"Якщо ви вирішите просто відштовхнути їх від Європи і наших цінностей, заявивши, що вони зраджують наші цінності, ви їх втратите", - заявив Макрон.

Читайте також: Макрон заспівав партію з "Кармен" з хористами в опері: опубліковане відео

Лідер Франції вважає, що Захід допустив помилку, відмовившись від "великого наративу" щодо своїх цінностей і зараз його час відновити.

"Ніхто не закохується в єдиний ринок, фінансовий ринок, трудові реформи або бюджетну перспективу. Люди отримують мотивацію завдяки "великому наративу", - додав Макрон.

Він також наголосив, що параноя та відчуття загрози змушують таких президентів як Путін обирати інший шлях.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент Франції Еммануель Макрон не погоджується з думкою президента РФ Володимира Путіна щодо України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?