На Донбасі підірвали автомобіль поліції, є загиблий
Категорія
Події
Дата публікації

На Донбасі підірвали автомобіль поліції, є загиблий

На Донбасі підірвали автомобіль поліції, є загиблий
Джерело:  online.ua

Неподалік від населеного пункту Гнутове в Донецькій області ворожі диверсанти підірвали автомобіль українських правоохоронців, внаслідок чого одна людина загинула, ще двоє постраждали.

Про це на своїй сторінці в соцмережі поінформував перший заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Ватажок бойовиків "ДНР" зробив гучну заяву про "велику війну" на Донбасі

Відзначається, що диверсанти бойовиків "ДНР" заклали на автодорозі Талаковка-Гнутове протитанкову міну, на якій підірвався службовий автомобіль поліції. Внаслідок інциденту загинув майор поліції 1981 року народження, ще двоє правоохоронців були госпіталізовані.

Керівник Нацполіціі Сергій Князєв підкреслив, що на момент інциденту патруль їхав на виклик, і ще за день до трагедії дорога була безпечною.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше бойовики обстріляли з "Градів" і артилерії 152 мм калібру житлові квартали Бахмута і Зайцевого в Донецькій області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?