Собчак повідомила, з якою партією піде на вибори президента РФ
Категорія
Світ
Дата публікації

Собчак повідомила, з якою партією піде на вибори президента РФ

Собчак повідомила, з якою партією піде на вибори президента РФ
Джерело:  BBC

Відома ведуча Ксенія Собчак заявила, що на президентських виборах у Росії стане кандидатом від партії "Громадянська ініціатива".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ВВС.

Собчак, разом з лідером "Громадянської ініціативи" Андрієм Нечаєвим, записала відео-заяву.

"Консультації почалися місяць тому. Ми зустрічалися з різними партіями демократичного спрямування, кілька днів тому закликали до об'єднання. Я рада повідомити, що піду на вибори як кандидат від партії "Громадянська ініціатива", якщо з'їзд затвердить мою кандидатуру", - наголосила ведуча.

Читайте також: Собчак зробила гучну заяву щодо санкцій США проти Росії

"Ми як і раніше закликаємо до об'єднання всі демократичні сили. Тільки об'єднавшись, забувши про розбіжності та незадоволені амбіції, ми можемо перемогти", - йдеться у заяві Собчак.

Як повідомляв ONLINE.UA, передвиборний штаб Ксенії Собчак, яка в 2018 році має намір балотуватися на виборах президента Росії, покинуло більше половини людей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?