Чоловік, що влаштував стрілянину в початковій школі Каліфорнії, застрелив дружину
Категорія
Світ
Дата публікації

Чоловік, що влаштував стрілянину в початковій школі Каліфорнії, застрелив дружину

Чоловік, що влаштував стрілянину в початковій школі Каліфорнії, застрелив дружину
Джерело:  CNN

Чоловік на ім'я Кевін Ніл, який 14 листопада влаштував стрілянину в одній зі шкіл Північної Каліфорнії, перед атакою вбив свою дружину.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на CNN.

За повідомленням правоохоронців, вбивця мав заборону на володіння вогнепальною зброєю. Такі заходи проти Ніла були введені через те, що у січні 2016 року він напав на двох своїх сусідок.

За словами одного з прокурорів округу Грегга Коена, чоловік кілька разів стріляв у цих жінок, тримав обох у заручниках, а одній завдав ножового поранення.

Читайте також: Стрілянина в церкві Техасу: ФБР серйозно помилилося в розслідуванні

Після цього стрілець вніс заставу в розмірі $160 тисяч, втім, навіть після арешту, неодноразово переслідував своїх сусідок.

Крім того, правоохоронці знайшли в будинку Ніла під підлогою тіло його дружини, яку він застрелив напередодні своєї атаки у школі. Це збільшило кількість загиблих в результаті стрілянини до 6, включаючи самого Ніла, якого ліквідувала поліція.

Нагадаємо, вчора стало відомо, що у початковій школі в передмісті Північної Каліфорнії сталася стрілянина, через яку загинули 5 людей.

Як повідомляв ONLINE.UA, у місті Атланта штату Джорджія, США, під час концерту Masquerade в Underground Atlanta сталася стрілянина. В результаті події загинули дві людини, ще кілька людей дістали поранення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?